Elsker du også at pynte hjemmet med friske blomster? En smuk blomsterbuket kan pifte ethvert hjem op – og så spreder blomster både glæde og dufter skønt! Men det er ikke altid vi husker at forkæle os selv med friske blomster, da det både kan være dyrt og besværligt hele tiden at skulle forbi blomsterhandleren.

 Men der er hjælp at hente! Hej Blomst er et blomsterabonnement, hvor du nemt og overskueligt får blomster leveret til hoveddøren. Du bestemmer selv om du vil have friske blomster leveret ugentligt, hver anden uge eller en gang om måneden. Blomsterne bliver udvalgt efter sæson af vores dygtige florister og pakkes i FSC-certificeret papæsker, så de holder sig pæne og friske hele vejen hjem til dig.

Herefter kan du slippe kreativiteten løs. Du skal nemlig selv binde din egen buket! Vi har valgt at springe blomsterhandleren over, så du kan få smukke blomster til en bedre pris!

 

Bind dine egne unikke buketter 

1.

Når du har modtaget dine friske blomster, så tag blomsterbundterne ud af kassen og placér dem på Hej Blomst papiret, der hvor du gerne vil arbejde. Fyld din yndlingsvase med vand og klip stilkene til, så de passer med størrelse på vasen.

2.

Nu er det din tur til at være kreativ. Skab din egen buket ved at placere blomsterne én efter én i vasen, indtil du har det look og udtryk du ønsker. Du kan finde inspirtion til buketter på vores Instagram og Facebook. 

3.

Find det perfekte sted i hjemmet, hvor din nye buket skal pynte. Skift vandet i vasen hver dag, for at buketten holder så længe som muligt.

Husk at den FSC-certificerede blomsterkasse skal sorteres som papaffald.

Få 20% på din første bestilling HER! Vi elsker at se jeres kreationer, så vi bliver altid glade når i deler dem med os på Insagram og Facebook.