FAQ

Her finder du spørgsmål og svar

Hvad er Hej Blomst

Hej Blomst er en abonnementsordning for friske blomster. Du kan bestille 3, 5 eller 7 bundter på ugebasis så ofte du ønsker det. Ved at levere blomster i bundter frem for færdigbundne buketter, har vi sparet blomsterbinderen væk, og du får dermed mere for pengene samt mulighed for selv at slippe kreativiteten løs.

Hvem er Hej Blomst?

Vi er et dedikeret team af blomsterelskere, som mener at der skal flere friske blomster ud i de danske hjem. Ved at skære blomsterbinderen og blomsterbutikken fra, får du langt flere blomster til en langt bedre pris. Derfor har vi skåret blomster i hjemmet helt ind til roden.

 

Vores florist udvælger de smukkeste friske blomster som sæsonen har at byde på, og du modtager dine blomster i bundter samme dag som vi modtager dem fra vores gartneri. Det betyder at du får så friske blomster som muligt – og muligheden for selv at være kreativ og binde store buketter eller flere små.

Kan jeg selv vælge mine blomster?

Nej. Hvert blomsterbundt er specielt udvalgt af vores florist, og varierer ugentligt afhængig af sæson og tidens tendenser. Vi garanterer at du får det smukkeste udvalg af friske blomster og at de er forskellige fra uge til uge.

Hvad indeholder min blomsterpakke?

Din blomsterpakke indeholder det bestilte antal blomsterbundter samt en pasningsvejledning, så du ved hvordan du får dine blomster til at holde bedst.

Blomsterne leveres desuden i vores innovative og bæredygtige Hej Blomst æske, som er lavet af FSC certificeret genbrugsmateriale og sikrer at blomsterne holdes friske og fine.

Hvor mange blomster er der i et bundt?

Dette kan variere en smule, men du kan i gennemsnit regne med at der er 5-10 stilke i hvert bundt.

Hvor længe holder blomsterne?

Holdbarheden på blomster varierer, og kommer an på hvor god du er til at holde dem. Vi anbefaler at du læser vores pasningsvejledning, så du kan få dine blomster til at holde bedst muligt.

Er jeres blomster bæredygtige?

Som udgangspunkt er blomster ikke bæredygtige. Men vi gør hvad vi kan for at vælge de sikreste samarbejdspartnere og bruge FSC certificeret emballage til at sende vores blomster.

Hvor ofter leverer i?

Vi leverer hver uge, hver anden uge eller hver måned. Vi afsender tirsdag og torsdag med levering samme aften eller næste dag afhængig af postnummer. Dvs. at hvis du bestiller frem til midnat aftenen før, dvs. mandag og onsdag, kan du allerede få din Hej Blomst pakke leveret tirsdag eller torsdag aften med Burd Delivery, eller onsdag og fredag i dagtimerne med Postnord. Dette kan vælges ved bestilling.

Hvor længe binder jeg mig?

Der er ingen minimumsbinding ved oprettelse af abonnement og du kan opsige det til hver en tid. Du kan altid logge ind på din Hej Blomst profil og springe en levering over hvis du skal på ferie eller andet.

Kan jeg pause eller opsige mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement til hver en tid. Du kan altid pause dit abonnement og springe næste levering over hvis du skal på ferie eller andet. Du kan opsige dit abonnement ved at sende en e-mail til info@hejblomst.dk eller ringe til kundeservice. Vi skal have din opsigelse senest to dage før din næste ordre bliver lagt. 

Har du ændringer til din næste levering, kan disse foretages senest to dage inden leveringsdatoen.

Skal jeg være hjemme for at modtage mine blomster?

Nej, men hvis ikke du er hjemme til at modtage dine blomster, er det vigtigt at du noterer hvor vi må stille dem. Dette er dog på eget ansvar.

For levering med Burd Delivery får du både en SMS besked og mail vedr. tracking af din pakke. Hvis denne besked ikke er kommet, anbefaler vi at kontakte Burd Delivery direkte på tlf. 9245 1777.

Såfremt du ikke er hjemme, og Burd budet efter at have ringet til dig 2 gange og stadig ikke kan komme af med pakken, tager de pakken med tilbage til deres lager. Burd Delivery forsøger altid at levere pakker to gange.

Hvordan kontakter jeg jer?

Har du spørgsmål til dit abonnement, vores blomsterpakker eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@hejblomst.dk

Har du spørgsmål? Så send os en besked