Vores passion for blomster 

Idéen til Hej Blomst opstod i foråret 2021. Vi er et dedikeret team af blomsterelskere, som mener at der skal flere friske blomster ud i de danske hjem. Ved at skære blomsterbinderen og blomsterbutikken fra, får du langt flere blomster til en langt bedre pris. Derfor har vi skåret blomster i hjemmet helt ind til roden.

Vores florist udvælger de smukkeste friske blomster som sæsonen har at byde på, hvorefter vi pakker og sender dit blomsterabonnement i vores innovative emballage, som skåner blomsterne og sikrer at de kommer sikkert frem indenfor 24 timer fra vi modtager dem fra vores gartneri. Vi modtager friske blomster hver tirsdag og torsdag og klargører med det samme din bestilling. Dvs. at hvis du bestiller frem til midnat aftenen før kan du allerede få din Hej Blomst pakke leveret tirsdag eller torsdag aften med Burd Delivery, eller onsdag og fredag i dagtimerne med Postnord.

Det betyder at du får så friske blomster som muligt – og muligheden for selv at være kreativ og binde store buketter eller flere små. Hej Blomst er en abonnementsordning hvor du kan bestille 3, 5 eller 7 bundter på ugebasis så ofte du ønsker det.

God fornøjelse med din blomsterkasse fra Hej Blomst!

 

Blomster og bæredygtighed

Hos Hej Blomst er vi ærlige omkring vores virksomhed og vores produkt. Vi vil ikke markedsføre os som et miljøvenligt produkt. Vi vil ikke vildlede dig som kunde for at generere omsætning. Men vi gør også hvad vi kan indenfor de rammer vi arbejder i.

Vores blomster kommer direkte fra blomstermarkedet og hjem til dig. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgte og vores blomster sendes i kasser der er lavet af FSC certificeret pap. Vi har optimeret vores indpakning så vores blomster kan holde sig uden for meget plastik.

Vi smider ikke blomster ud. Alle blomster som ikke bliver solgt sendes til samarbejdspartnere som sælger dem i fysiske blomsterbutikker. Afskårne blomster er ikke et miljøvenligt produkt, da de har en kort holdbarhed. Vi skærer mellemleddene fra, hvilket resulterer i mindre transport, blomsterspild og længere holdbarhed i dit hjem.

Alle materialer i vores emballage er genanvendelige hvis bare du sorterer dit affald korrekt.

Husk at overskydende blade og afklippede stilke skal sorteres i bioaffald.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores blomster, pakker eller andet er du velkommen til at kontakte os. Du kan måske også finde svar på dit spørgsmål i vores FAQ med oftest stillede spørgsmål. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse pr mail: info@hejblomst.dk.

Vi bestræber os på altid at besvare din mail inden for 24 timer.