Send blomster i København  med hurtig levering 

For mange mennesker er der ikke nok timer på døgnet. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt at få friske smukke blomster ind i hjemmet. Vi sigter efter at sende dine blomster hurtigst muligt! Vi kan sende dine blomster i København højst 24 timer efter, vi har modtaget vores sortiment fra gartneriet, såfremt du har bestilt dagen inden dette. Hvad mere kan man ønske sig? Bestil nu på vores hjemmeside, og vælg enten mellem 3, 5 eller 7 bundter. Der er noget for alle. Vi leverer kvalitet, hurtigt og ubekvemt i hele Storkøbenhavn. Hej blomst er din nye vej til flora i hjemmet.

Det bedste fra sæsonen

Vores egen florist udvælger nøje de mest friske, smukke og bedste blomster fra sæsonen. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, når de får leveret deres parti. Vi står inde for de valg vi tager, og kombinerer således vores bundter i den helt rigtige retning. Billigt og i store mængder. Vi har skåret mellemleddet fra (blomsterbinderen), hvorfor det også bliver billigere at sende blomster i København. Sæt jer ned som familie og lav lige præcis den buket som I vil have. Hyg’ sammen med Hej blomst. Send blomster København til lejligheden, arbejdet eller kæresten. Du kan vælge at få sendt dine blomster enkeltvis eller på abonnement, som konstant sikrer dig friske blomster.  

 

 

Bæredygtig og innovativ indpakning

Vi er efterhånden godt klar over, at klimaet er presset. Vi bruger flere og flere af jordens ressourcer. Derfor er det vigtigt, at vi som producenter tager ansvar. Vi bidrager med det vi kan. Ikke gennem alt, men gennem det som er muligt. Vores blomsterkasser er således lavet i FSC godkendte materialer. Bæredygtige materialer med så lidt plastik som muligt. På den måde mindsker vi de belastende elementer for klimaet. Desuden har vi indgået forskellige samarbejdsaftaler, med det formål, at vi kan levere vores overskydende produkter til andre blomsterbutikker. Vi vil være med til at mindske spild, for enhver pris. 

Det levende hjem – Send blomster København

Skønne dufte. Sommer, friske blomster og flotte dekorationer. Hjemmet kan nemt og hurtigt friskes op med 3, 5 eller 7 bundter fra Hej Blomst. Imponér venner, familie eller kærester med nye blomster hver uge. Kom hjem efter en lang arbejdsdag, og oplev den friske atmosfære blomster bringer med sig. Se flotte nyudsprungne blomster på spisebordet. Sammensæt lige præcis den buket, du har lyst til på dagen fra de bundter, du har bestilt. Send blomster i København nu med Hej Blomst. Se vores udvalg her på siden og få inspiration til din næste bestilling.