Blomsterabonnement

Fra: DKK 299,00 Hver uge

Abonnementsbetingelser – læs her

Ryd

Vi tilbyder tre forskellige blomsterkasser. En med 3 bundter, en med 5 bundter og en med 7 bundter. Du kan bestille en enkelt levering eller få leveret som abonnement hver uge, hver anden uge, eller hver måned. Hvert blomsterbundt indeholder mellem 5-10 stilke, dette kan variere afhængig af blomsterne i sæson. 

Kun fantasien sætter grænser for hvilke smukke kreationer, der kan skabes med vores blomsterbundter, der bliver sendt samme dag som vi modtager dem fra vores gartneri. Alle blomsterbundter bliver pakket, sendt og leveret i vores specialdesignede Hej Blomst blomsterkasse for at sikre den absolut bedste holdbarhed.

Alle bundter har lange stilke, så du let kan binde den type buket du foretrækker. Udvalget af bundter skifter fra uge til uge og bliver sammensat af vores dygtige florist, som udvælger blandt de bedste blomster og farver sæsonen har at byde på.
For at vi kan sikre dig de bedste blomster, vil din første levering være den kommende uge, og herefter ugen efter ordredatoen.

Godt at vide
Vores æske er lavet af FSC-certificeret pap, og alle vores blomster er pesticide og sprøjtefri. Der medfølger pasningsvejledning til hver bestilling.Friske blomster og et smukt varieret udbud. 
Blomsterkasserne består af kvalitets blomster og er så friske som de kan blive, da vi sender samme dag vi modtager dem. Variationen skifter løbende med sæson og udbud og er speciel udvalgt af vores florister.